Mobilspill fjerner kjedsomhet - Play-mobilspillPlay-mobilspill

Play-mobilspill

Spill i mobil og på nett

Mobilspill fjerner kjedsomhet

Vi er alle forskjellige, heldigvis. Noen kan sitte og slappe av uten å ha noe gjøre på. Andre må ha noe å gjøre på, noe å drive med, hvis de blir sittende å vente på bussen eller et møte eller lignende. Det er for den siste gruppen, primært, at man kan anbefale mobilspill.

Ettersom de aller fleste av oss har med oss mobilen over alt, så vil mobilspill sørge for at vi alltid har noe å holde på med. Med andre ord: si farvel til kjedsomhet.

Men selv om man alltid har noe å holde på med, så bør man være oppmerksom på et par fallgroper. Det første er at noen spill krever en internett tilkobling. Dette kan bli dyrt, hvis man er på et sted uten gratis WiFi. Heldigvis så tilbyr mange spisesteder, kjøpesentre og andre steder gratis WiFi til alle sine kunder. Ellers så vil du måtte bruke av datatrafikken som er inkludert i ditt mobilabonnement.

Det finnes også noen spill som ikke kobles til internett og man bare spiller lokalt på mobilen. Her kan man ikke vinne penger, men man kan ha det mye moro likevel. Så det kommer helt an på hva man selv foretrekker.