Final Fantasy på mobil - Play-mobilspillPlay-mobilspill

Play-mobilspill

Spill i mobil og på nett

Final Fantasy på mobil

Final Fantasy-entusiaster har allerede kunnet glede seg over det nyeste tilskuddet innen mobilspill i noen måneder. I februar kom nemlig Final Fantasy 9 for Android- og iOS på markedet. Spillet koster rundt 20 dollar, men det er det verdt. Her kan du ta med deg FF overalt hvor du går, og ingenting er vel bedre – i hvert fall om du er en skikkelig fan.

fantasy-monster-warrior

Square Enix har sørget for at spillet inneholder en rekke nyheter denne gangen – og flere funksjoner. Appen er tilpasset berøringsskjerm på en helt annen måte enn tidligere versjoner, og du får blant annet autosave og flere mulige nivåer. Nå er altså Cloud og Aerith med deg hvor du enn går.

I tillegg kan du glede deg over at minispillet Justice Monsters Five lanseres i disse dager. Dette er også kompatibelt for både mobil og Windows. Begge spillene kan lastes ned via Apple Store og Google Play, så du er heldigvis ikke avhengig av en spesiell mobilmodell for å kunne spille.

Om du synes prisnivået er i øvre grense av hva du vil betale for et mobilspill, behøver du ikke tenke så lenge. Du får nemlig mer for prisen her enn med de fleste andre betalbare mobilspill!