Poker på mobilen - Play-mobilspillPlay-mobilspill

Play-mobilspill

Spill i mobil og på nett

Poker på mobilen

Lyst til å spille poker? Ikke noen kortstokk? Ikke noe problem! Det er myriader av ulike programmer og apper tilgjengelige for de fleste mobiltelefoner, og hvis du ikke ønsker å laste ned et dedikert kortspill- eller pokerprogram, finnes det også mange nettbaserte tilbud, hvor du kan spille poker direkte i din telefons nettleser.

For å se et eksempel på et enkelt og oversiktlig pokerspill på mobilen din, kan du åpne Betsafes mobile nettside hvor du i tillegg til en lenke til pokerspillet deres også finner lenker til kasinoet med blackjack, rulett og ulike videoautomatspill, og til sports-seksjonen hvor du finner odds på alle mulige sports-arrangementer over hele verden.

For pokerspillet på mobilen kan man laste ned en egen app, selv om spillet også åer tilgjengelig i nettleseren. Her finner du ut hva en app er.Når man spiller kommer det frem et attraktivt poker-bord på skjermen, og formen på spillet skulle forøvrig være kjent fra det man har blitt vant til hvis man har spilt nettbasert poker tidligere, via pc – men nå kan man altså gjøre det på bussen på vei til eller fra jobb, eller uti marka på tur eller hvor det nå måtte passe, så lenge man har en eller annen slags tilgjengelig kobling til Internettet! Hvis du drømmer om å bli pokerstjerne finnes ingen unnskyldninger – nå kan du spille når som helst.